Städfirma i Motala

Välkommen till SS städning

SS städning erbjuder heltäckande hushållstjänster i hela Östergötland. Vi hjälper dig med hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning, men även tvättservice och barnpassning. Du som kund är alltid i fokus hos oss, och har du andra önskemål så ordnar vi en lösning som är anpassad efter just dina behov.

 

Har du svårt att få tid över till städningen?

SS städning är din personliga städexpert. Med 14 års erfarenhet av branschen får du flexibla och effektiva städlösningar. Låt oss ta hand om trista städsysslor så får du mer tid över till det som är viktigt för dig. Vi bjuder på engagemang, en varm kundrelation och inte minst ett hem eller kontor som är riktigt rent och fräscht. Välj mellan städning varje dag, en gång i veckan eller då och då. Hör av dig till oss för att få en renare vardag!

Genom att använda detta formulär accepterar du att SS städning lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Städfirma i Motala

För ett glänsande rent resultat!

Vi älskar att göra kunden nöjd. Och du kan lita på att vi aldrig gör ett halvhjärtat jobb. Flyttstädning, strykning av tvätt eller gå ut med hunden? Vad du än önskar hjälp med så gör vi vårt yttersta för att sätta guldkant på din vardag. Vi finns alltid tillgängliga för frågor eller önskemål, hos oss är du som kund alltid i fokus. Du är garanterad rena städresultat som förenklar vardagen och gör dig nöjd!

 

 

Hemstädning på dina villkor

Överlåt din städning till oss på SS städning och gör vardagen lite enklare. Vi dammsuger, våttorkar, rengör kök och badrum och andra utrymmen som du vill få rena. Tillsammans utformar vi en plan med dig vad som ska städas och hur ofta, så att du kommer hem till en ren och väldoftande bostad som ger ny energi i vardagen. Vår erfarenhet går inte att ta miste på, och tack vare att företaget är litet får du snabba beslutsvägar och en nära kundkontakt. Vi erbjuder även fönsterputs för dig som vill ha glasklart rena fönster, kontakta oss för prisförslag.

Våra tjänster

Hemstädning - SS städning

Hemstädning

Flyttstädning - SS städning

Flyttstädning

Kontorsstädning - SS städning

Kontorsstädning

Tvättservice - SS städning

Tvättservice

Barnpassning - SS städning

Barnpassning

Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Professionell service för hus och hem i kompakt format

Här hittar du inte bara städtjänster av hög kvalitet, vi ser oss som en komplett hjälpande hand för dig som vill ha hjälp med lite allt möjligt hemma. Alla människor är olika, har du kanske en äldre anhörig som behöver lite extra stöd med tvätt eller promenader? Är du i behov av några timmars barnpassning? Vi har många strängar på vår lyra och är måna om att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster. Maila oss eller slå en signal så kommer vi tillsammans fram till en smidig lösning – till ett bra pris!

Flyttstädning, lokalvård eller tvätthjälp? Vad du än har för önskemål finns vi här för att underlätta för dig. Välkommen till en lite mer personlig städfirma!